Γλυκά βασισμένα σε συνταγές όπως πάστα φλώρα, αμυγδαλόπαστα, κρέμα ζαχαροπλαστικής, με προσθήκη διάφορων μπαχαρικών που αναβιώνουν νοσταλγικά το γλυκό μας παρελθόν από τον pastry chef και καθηγητή της σχολής, Ζαφείρη Κλωνάρη.
Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Εγγραφή», επιβεβαιώνω ότι είμαι άνω των 18 ετών. Παρέχω τα στοιχεία επικοινωνίας μου ώστε η LE MONDE να μπορεί να με πληροφορεί σχετικά με προϊόντα και υπηρεσίες που ανταποκρίνονται σε εμένα. Γνωρίζω πως μπορώ να σταματήσω ανά πάσα στιγμή τη LE MONDE από το να επικοινωνεί μαζί μου.