Δραστηριότητες & Εκδηλώσεις

The Art of Plating | LE MONDE Webinars 2021

11 Μαρτίου, 2021 - Δραστηριότητες & Εκδηλώσεις

…Στήνοντας εστιατορικά επιδόρπια από τον pastry chef και καθηγητή ζαχαροπλαστικής της Σχολής, Νικόλα Νικολακόπουλο.

“Η ανάπτυξη ενός νέου επιδορπίου απαιτεί προσωπική δουλειά, με εργαλεία της όλες τις πληροφορίες και εμπνεύσεις που λαμβάνει κανείς από τον κόσμο γύρω του”, ανέφερε ο chef. Συνεχίζοντας, υποστήριξε ότι ο επαγγελματίας θα πρέπει να λαμβάνει υπόψη του αν η ιδέα του είναι πρακτικά παραγματοποιήσιμη, ασφαλής και ευχάριστη καθώς και αν είναι επιχειρηματικά συμφέρουσα στις δεδομένες συνθήκες.

Συνθέτοντας έξι επιδόρπια ο pastry chef παρότρυνε τους συμμετέχοντες να εκφράζουν τη δημιουργικότητά τους, παρασκευάζοντας λειτουργικά και ασφαλή προς κατανάλωση επιδόρπια, που θα εντυπωσιάζουν τόσο με τη γεύση τους όσο και με την αισθητική τους καινοτομία.

Newsletter

Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Εγγραφή», επιβεβαιώνω ότι είμαι άνω των 18 ετών. Παρέχω τα στοιχεία επικοινωνίας μου ώστε η LE MONDE να μπορεί να με πληροφορεί σχετικά με προϊόντα και υπηρεσίες που ανταποκρίνονται σε εμένα. Γνωρίζω πως μπορώ να σταματήσω ανά πάσα στιγμή τη LE MONDE από το να επικοινωνεί μαζί μου.