…Στήνοντας εστιατορικά επιδόρπια από τον pastry chef και καθηγητή ζαχαροπλαστικής της Σχολής, Νικόλα Νικολακόπουλο.
“Η ανάπτυξη ενός νέου επιδορπίου απαιτεί προσωπική δουλειά, με εργαλεία της όλες τις πληροφορίες και εμπνεύσεις που λαμβάνει κανείς από τον κόσμο γύρω του”, ανέφερε ο chef. Συνεχίζοντας, υποστήριξε ότι ο επαγγελματίας θα πρέπει να λαμβάνει υπόψη του αν η ιδέα του είναι πρακτικά παραγματοποιήσιμη, ασφαλής και ευχάριστη καθώς και αν είναι επιχειρηματικά συμφέρουσα στις δεδομένες συνθήκες.
Συνθέτοντας έξι επιδόρπια ο pastry chef παρότρυνε τους συμμετέχοντες να εκφράζουν τη δημιουργικότητά τους, παρασκευάζοντας λειτουργικά και ασφαλή προς κατανάλωση επιδόρπια, που θα εντυπωσιάζουν τόσο με τη γεύση τους όσο και με την αισθητική τους καινοτομία.