Oι σπουδαστές της σχολής που αναδείχθηκαν οι μεγάλοι νικητές του διαγωνισμού t-art, η τέχνη της τάρτας LE MONDE sponsored by KENWOOD μας παρουσιάζουν τις συνταγές τους!
Ο Ευσταθόπουλος Οδυσσέας, σπουδαστής στην ειδικότητα Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης εμπνεύστηκε τη συνταγή με τίτλο “Τάρτα με mousse ανθότυρου, νωπή γύρη, ανθρακούχα lychees & sorbet αχλαδιού”.
Για να δείτε τη συνταγή πατήστε εδώ:
Τάρτα με mousse ανθότυρου, νωπή γύρη, ανθρακούχα lychees & sorbet αχλαδιού
Ο Μυκονιάτης Γιώργος, σπουδαστής στην ειδικότητα Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης εμπνεύστηκε τη συνταγή με τίτλο “Τάρτα από ζύμη φάβας με γαρίδες, φινόκιο & κατίκι”.
Για να δείτε τη συνταγή πατήστε εδώ:
Τάρτα από ζύμη φάβας με γαρίδες, φινόκιο & κατίκι