Ολοκληρωμένο πρόγραμμα ταχύρρυθμης εκπαίδευσης που έχει ως στόχο να παρουσιάσει όλες τις βασικές τεχνικές που θα επιτρέψουν στους συμμετέχοντες να παρασκευάσουν maki rolls, nigiri, sashimi και πολλές άλλες συνταγές, με ασφάλεια και σεβασμό στην ιαπωνική μεθοδολογία και παράδοση.
Η μεθοδολογία του προγράμματος είναι πλήρως εστιασμένη στην πρακτική εξάσκηση (100% εργαστηριακό). Οι συμμετέχοντες ασχολούνται ατομικά με την προετοιμασία διαφόρων ειδών σούσι, χρησιμοποιώντας φρέσκες πρώτες ύλες και εξοπλισμό επαγγελματικού επιπέδου τηρώντας τα απαραίτητα πρότυπα υγιεινής και ασφάλειας.
Εισηγητής προγράμματος: Sushi Chef Νικόλαος Χατζηδάκης, μετεκπαιδευθείς στην Ιαπωνία, βραβευμένος με το Bronze Medal Certification στην ιαπωνική κουζίνα.
σε όσους επιθυμούν να εξοικειωθούν με τις αυθεντικές ιαπωνικές τεχνικές παρασκευής sushi, να αποκτήσουν τα τεχνικά εφόδια ώστε να παρασκευάζουν με ασφάλεια και αποδοτικότητα συνταγές sushi και κρύας ιαπωνικής κουζίνας.