To πρόγραμμα διεξάγεται εργαστηριακά και επιτυγχάνει να δημιουργήσει επαγγελματίες Sommeliers που θα στελεχώσουν τα υψηλού επιπέδου εστιατόρια και ξενοδοχεία που διαθέτουν πλούσια κάβα και έχουν ανάγκη τις γνώσεις ενός ειδικού.
Διάρκεια:
17 Εβδομάδες
Μαθήματα:
2 φορές την εβδομάδα
Έναρξη:
Νοέμβριος 2025
Έναρξη:
Νοέμβριος 2025
Θεματικές Ενότητες
- Αρχές αμπελουργίας, οινοποίησης & γευσιγνωσίας
- Ελληνικός αμπελώνας
- Διεθνής αμπελώνας
- Service κρασιού, διαχείριση κάβας, wine lists
- Food & Wine pairing
- Παλαιωμένα αποστάγματα – αφεψήματα
Το πρόγραμμα απευθύνεται σε:
όσους αγαπούν το κρασί, θέλουν να εκπαιδευτούν στην τέχνη του και να γίνουν εξειδικευμένοι επαγγελματίες.
Το πρόγραμμα προσφέρει:
- Απόκτηση επαγγελματικής ειδίκευσης σε σύντομο χρονικό διάστημα
- Εισαγωγή στον χώρο της επαγγελματικής εστίασης
- Δυνατότητα παρακολούθησης δωρεάν σεμιναρίων
- Πρόσβαση σε θέσεις εργασίας
- Πληροφόρηση για τις νέες τάσεις και εξελίξεις στον χώρο της εστίασης και της γαστρονομίας
- Γνωριμία και επαφή με κορυφαίους επαγγελματίες του χώρου
- Είσοδο στο Club Αποφοίτων του Εκπαιδευτικού Ομίλου LEMONDE