To πρόγραμμα διεξάγεται εργαστηριακά και επιτυγχάνει να δημιουργήσει επαγγελματίες Sommeliers που θα στελεχώσουν τα υψηλού επιπέδου εστιατόρια και ξενοδοχεία που διαθέτουν πλούσια κάβα και έχουν ανάγκη τις γνώσεις ενός ειδικού.

Διάρκεια:
17 Εβδομάδες
Μαθήματα:
2 φορές την εβδομάδα
Έναρξη:
Νοέμβριος 2025
Έναρξη:
Νοέμβριος 2025

Θεματικές Ενότητες

  • Αρχές αμπελουργίας, οινοποίησης & γευσιγνωσίας
  • Ελληνικός αμπελώνας
  • Διεθνής αμπελώνας
  • Service κρασιού, διαχείριση κάβας, wine lists
  • Food & Wine pairing
  • Παλαιωμένα αποστάγματα – αφεψήματα

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε:

όσους αγαπούν το κρασί, θέλουν να εκπαιδευτούν στην τέχνη του και να γίνουν εξειδικευμένοι επαγγελματίες.

Το πρόγραμμα προσφέρει:

  • Απόκτηση επαγγελματικής ειδίκευσης σε σύντομο χρονικό διάστημα
  • Εισαγωγή στον χώρο της επαγγελματικής εστίασης
  • Δυνατότητα παρακολούθησης δωρεάν σεμιναρίων
  • Πρόσβαση σε θέσεις εργασίας
  • Πληροφόρηση για τις νέες τάσεις και εξελίξεις στον χώρο της εστίασης και της γαστρονομίας
  • Γνωριμία και επαφή με κορυφαίους επαγγελματίες του χώρου
  • Είσοδο στο Club Αποφοίτων του Εκπαιδευτικού Ομίλου LEMONDE

Δυνατότητα παρακολούθησης

Το πρόγραμμα παρέχεται με δύο τρόπους παρακολούθησης:

  • Παρακολούθηση ολοκληρωμένου προγράμματος, συνολικής διάρκειας 17 εβδομάδων που οδηγεί σε απόκτηση τίτλου σπουδών  Sommelier – Οινοχόος  από το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης του Εκπαιδευτικού Ομίλου LE MONDE.
  • Παρακολούθηση θεματικών ενοτήτων του προγράμματος που οδηγεί σε αντίστοιχη βεβαίωση παρακολούθησης κάθε θεματικής ενότητας από το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης του Εκπαιδευτικού Ομίλου LE MONDE.

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

    ΕΧΕΤΕ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ:
    Πρόγραμμα Σπουδών

    Newsletter

    Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Εγγραφή», επιβεβαιώνω ότι είμαι άνω των 18 ετών. Παρέχω τα στοιχεία επικοινωνίας μου ώστε η LE MONDE να μπορεί να με πληροφορεί σχετικά με προϊόντα και υπηρεσίες που ανταποκρίνονται σε εμένα. Γνωρίζω πως μπορώ να σταματήσω ανά πάσα στιγμή τη LE MONDE από το να επικοινωνεί μαζί μου.