Μάθαμε να φτιάχνουμε τους πιο πρωτότυπους Χριστουγεννιάτικους κορμούς στο σεμινάριο που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου.
Ο κ. Χάρης Ψιλόπουλος, καθηγητής ζαχαροπλαστικής στη σχολή LE MONDE παρασκεύασε τους πιο νόστιμους κορμούς, τους οποίους διακόσμησε με τον πιο «Χριστουγεννιάτικο» τρόπο.
Οι συνταγές για κορμούς που παρουσιάστηκαν ήταν:
Κορμός mascarpone mousse με φρούτα του δάσους και ζελεδάκια κουφοξυλιάς
Κορμός Σοκολάτα – Marron
Κορμός μους σοκολάτας υγείας με τόνκα και 5 spices