Κατηγορία Σεμιναρίου: Food Professionals

τα νέα μας
21 Δεκεμβρίου, 2022 - Κατηγορία Σεμιναρίου: Food Professionals

Σύγχρονη γαλλική ζαχαροπλαστική

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
- Κατηγορία Σεμιναρίου: Food Professionals

Κρέμα γάλακτος. Εφαρμογές στη μαγειρική & τη ζαχαροπλαστική

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
- Κατηγορία Σεμιναρίου: Food Professionals

Executive chef σε ξενοδοχείο 5*

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
- Κατηγορία Σεμιναρίου: Food Professionals

Ζαχαροπλαστική σε φόρμα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
- Κατηγορία Σεμιναρίου: Food Professionals

Γευσιγνωσία ελαιολάδου

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
- Κατηγορία Σεμιναρίου: Food Professionals

Ανατομία & τεμαχισμός. Χοιρινό

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
6 Δεκεμβρίου, 2022 - Κατηγορία Σεμιναρίου: Food Professionals

Το ελληνικό ψάρι εκτροφής στις κουζίνες του κόσμου

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
15 Νοεμβρίου, 2022 - Κατηγορία Σεμιναρίου: Food Professionals

Χριστουγεννιάτικες δημιουργίες

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
- Κατηγορία Σεμιναρίου: Food Professionals

Fine dining restaurant desserts

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Newsletter

Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Εγγραφή», επιβεβαιώνω ότι είμαι άνω των 18 ετών. Παρέχω τα στοιχεία επικοινωνίας μου ώστε η LE MONDE να μπορεί να με πληροφορεί σχετικά με προϊόντα και υπηρεσίες που ανταποκρίνονται σε εμένα. Γνωρίζω πως μπορώ να σταματήσω ανά πάσα στιγμή τη LE MONDE από το να επικοινωνεί μαζί μου.