Κατηγορία Σεμιναρίου: Food Professionals
τα νέα μας
21 Δεκεμβρίου, 2022 - Κατηγορία Σεμιναρίου: Food Professionals
Σύγχρονη γαλλική ζαχαροπλαστική
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ - Κατηγορία Σεμιναρίου: Food Professionals
Κρέμα γάλακτος. Εφαρμογές στη μαγειρική & τη ζαχαροπλαστική
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ6 Δεκεμβρίου, 2022 - Κατηγορία Σεμιναρίου: Food Professionals
Το ελληνικό ψάρι εκτροφής στις κουζίνες του κόσμου
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ15 Νοεμβρίου, 2022 - Κατηγορία Σεμιναρίου: Food Professionals
Χριστουγεννιάτικες δημιουργίες
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ