Κατηγορία Σεμιναρίου: Food Professionals

τα νέα μας
23 Νοεμβρίου, 2023 - Κατηγορία Σεμιναρίου: Food Professionals

Γευσιγνωσία Ποτών & Οίνων/ The Boatyard Distillery

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
20 Νοεμβρίου, 2023 - Κατηγορία Σεμιναρίου: Food Professionals

Χριστουγεννιάτικα γλυκά

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
- Κατηγορία Σεμιναρίου: Food Professionals

Σιροπιαστά…παραδοσιακώς μοντέρνα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
- Κατηγορία Σεμιναρίου: Food Professionals

Γιορτινό τραπέζι

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
- Κατηγορία Σεμιναρίου: Food Professionals

Τούρτα. Φόρμα, γεύση, υφή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
- Κατηγορία Σεμιναρίου: Food Professionals

Το αβγό στη γαστρονομία

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
14 Νοεμβρίου, 2023 - Κατηγορία Σεμιναρίου: Food Professionals

Γευσιγνωσία – Παρουσίαση Οίνων Seiradi | Paros Farming Community

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
3 Μαΐου, 2023 - Κατηγορία Σεμιναρίου: Food Professionals

Η δημιουργική κουζίνα του Παύλου Σφηκάκη

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
28 Απριλίου, 2023 - Κατηγορία Σεμιναρίου: Food Professionals

Επιδόρπια εστιατορίου

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Newsletter

Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Εγγραφή», επιβεβαιώνω ότι είμαι άνω των 18 ετών. Παρέχω τα στοιχεία επικοινωνίας μου ώστε η LE MONDE να μπορεί να με πληροφορεί σχετικά με προϊόντα και υπηρεσίες που ανταποκρίνονται σε εμένα. Γνωρίζω πως μπορώ να σταματήσω ανά πάσα στιγμή τη LE MONDE από το να επικοινωνεί μαζί μου.