Κατηγορία Σεμιναρίου: Food Professionals

τα νέα μας
28 Φεβρουαρίου, 2024 - Κατηγορία Σεμιναρίου: Food Professionals

Advanced Professional Programme in Culinary Arts

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
28 Δεκεμβρίου, 2023 - Κατηγορία Σεμιναρίου: Food Professionals

Η δημιουργική εκδοχή των tapas

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
- Κατηγορία Σεμιναρίου: Food Professionals

Η ψυχολογία της διατροφής

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
- Κατηγορία Σεμιναρίου: Food Professionals

B for bread εστιατορικά ψωμιά

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
- Κατηγορία Σεμιναρίου: Food Professionals

Σοκολατάκι

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
- Κατηγορία Σεμιναρίου: Food Professionals

Σύγχρονη ελληνική κουζίνα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
- Κατηγορία Σεμιναρίου: Food Professionals

Εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο. Γευστική δοκιμή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
- Κατηγορία Σεμιναρίου: Food Professionals

Χοιρινό. Ανατομία & Τεμαχισμός

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
24 Νοεμβρίου, 2023 - Κατηγορία Σεμιναρίου: Food Professionals

Σιροπιαστά…παραδοσιακώς μοντέρνα #2

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Newsletter

Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Εγγραφή», επιβεβαιώνω ότι είμαι άνω των 18 ετών. Παρέχω τα στοιχεία επικοινωνίας μου ώστε η LE MONDE να μπορεί να με πληροφορεί σχετικά με προϊόντα και υπηρεσίες που ανταποκρίνονται σε εμένα. Γνωρίζω πως μπορώ να σταματήσω ανά πάσα στιγμή τη LE MONDE από το να επικοινωνεί μαζί μου.