Κατηγορία Σεμιναρίου: Food Professionals

τα νέα μας
29 Φεβρουαρίου, 2024 - Κατηγορία Σεμιναρίου: Food Professionals

Σύγχρονη γαλλική ζαχαροπλαστική

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
- Κατηγορία Σεμιναρίου: Food Professionals

Αρνί. Ανατομία & τεμαχισμός

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
- Κατηγορία Σεμιναρίου: Food Professionals

Sushi

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
- Κατηγορία Σεμιναρίου: Food Professionals

Risotto

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
- Κατηγορία Σεμιναρίου: Food Professionals

Petits gâteaux

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
- Κατηγορία Σεμιναρίου: Food Professionals

Street food. Latin America

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
- Κατηγορία Σεμιναρίου: Food Professionals

Η γαστρονομική διαδρομή μέχρι το αστέρι

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
- Κατηγορία Σεμιναρίου: Food Professionals

Βιτρίνα ζαχαροπλαστείου

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
28 Φεβρουαρίου, 2024 - Κατηγορία Σεμιναρίου: Food Professionals

High end chocolate desserts

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Newsletter

Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Εγγραφή», επιβεβαιώνω ότι είμαι άνω των 18 ετών. Παρέχω τα στοιχεία επικοινωνίας μου ώστε η LE MONDE να μπορεί να με πληροφορεί σχετικά με προϊόντα και υπηρεσίες που ανταποκρίνονται σε εμένα. Γνωρίζω πως μπορώ να σταματήσω ανά πάσα στιγμή τη LE MONDE από το να επικοινωνεί μαζί μου.