Κατηγορία Σεμιναρίου: Food Professionals

τα νέα μας
26 Νοεμβρίου, 2019 - Κατηγορία Σεμιναρίου: Food Professionals

Αυγοτάραχο Trikalinos

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
19 Νοεμβρίου, 2019 - Κατηγορία Σεμιναρίου: Food Professionals

Σύγχρονη κυκλαδίτικη κουζίνα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
- Κατηγορία Σεμιναρίου: Food Professionals

Χοιρινό. Τεμαχισμός & αξιοποίηση

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
18 Νοεμβρίου, 2019 - Κατηγορία Σεμιναρίου: Food Professionals

Macaron

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
- Κατηγορία Σεμιναρίου: Food Professionals

From farm to fork

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
- Κατηγορία Σεμιναρίου: Food Professionals

Professional kitchen management

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
- Κατηγορία Σεμιναρίου: Food Professionals

Μανιτάρια

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
15 Νοεμβρίου, 2019 - Κατηγορία Σεμιναρίου: Food Professionals

Βιωσιμότητα “βοτανικότητα” εποχικότητα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
14 Νοεμβρίου, 2019 - Κατηγορία Σεμιναρίου: Food Professionals

Fine dining restaurant desserts

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Newsletter

Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Εγγραφή», επιβεβαιώνω ότι είμαι άνω των 18 ετών. Παρέχω τα στοιχεία επικοινωνίας μου ώστε η LE MONDE να μπορεί να με πληροφορεί σχετικά με προϊόντα και υπηρεσίες που ανταποκρίνονται σε εμένα. Γνωρίζω πως μπορώ να σταματήσω ανά πάσα στιγμή τη LE MONDE από το να επικοινωνεί μαζί μου.