Κατηγορία Σεμιναρίου: Food Professionals

τα νέα μας
25 Νοεμβρίου, 2024 - Κατηγορία Σεμιναρίου: Food Professionals

X-mas creations

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
- Κατηγορία Σεμιναρίου: Food Professionals

Τρόποι μαγειρέματος. Χρήσεις & εφαρμογές

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
14 Νοεμβρίου, 2024 - Κατηγορία Σεμιναρίου: Food Professionals

Paros Farming Community – Γευσιγνωσία Οίνου

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
11 Νοεμβρίου, 2024 - Κατηγορία Σεμιναρίου: Food Professionals

“Private Dining Finger Food” από τον chef Παύλο Σφηκάκη

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
19 Απριλίου, 2024 - Κατηγορία Σεμιναρίου: Food Professionals

Ιαπωνική Κουζίνα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
21 Μαρτίου, 2024 - Κατηγορία Σεμιναρίου: Food Professionals

Εισαγωγή στον κόσμο του Pacojet 4

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
5 Μαρτίου, 2024 - Κατηγορία Σεμιναρίου: Food Professionals

Άρτος, αρτοσκεύασμα, αρτοπαρασκεύασμα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
1 Μαρτίου, 2024 - Κατηγορία Σεμιναρίου: Food Professionals

Μέλι

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
29 Φεβρουαρίου, 2024 - Κατηγορία Σεμιναρίου: Food Professionals

Paella…η ισπανική

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Newsletter

Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Εγγραφή», επιβεβαιώνω ότι είμαι άνω των 18 ετών. Παρέχω τα στοιχεία επικοινωνίας μου ώστε η LE MONDE να μπορεί να με πληροφορεί σχετικά με προϊόντα και υπηρεσίες που ανταποκρίνονται σε εμένα. Γνωρίζω πως μπορώ να σταματήσω ανά πάσα στιγμή τη LE MONDE από το να επικοινωνεί μαζί μου.