Κατηγορία Σεμιναρίου: Food Professionals

τα νέα μας
11 Δεκεμβρίου, 2020 - Κατηγορία Σεμιναρίου: Food Professionals

Υφές θαλασσινών (webinar)

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
7 Δεκεμβρίου, 2020 - Κατηγορία Σεμιναρίου: Food Professionals

Χριστουγεννιάτικες δημιουργίες (Webinar)

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
1 Δεκεμβρίου, 2020 - Κατηγορία Σεμιναρίου: Food Professionals

Comfort food (Webinar)

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
9 Μαρτίου, 2020 - Κατηγορία Σεμιναρίου: Food Professionals

Μέλι & περίεργα μέλια του κόσμου

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
6 Μαρτίου, 2020 - Κατηγορία Σεμιναρίου: Food Professionals

HACCP στην επαγγελματική κουζίνα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
- Κατηγορία Σεμιναρίου: Food Professionals

HACCP στην επαγγελματική κουζίνα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
- Κατηγορία Σεμιναρίου: Food Professionals

HACCP στην επαγγελματική κουζίνα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
- Κατηγορία Σεμιναρίου: Food Professionals

Executive chef σε ξενοδοχείο 5*

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
21 Φεβρουαρίου, 2020 - Κατηγορία Σεμιναρίου: Food Professionals

Comfort dining for seaside restaurants

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Newsletter

Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Εγγραφή», επιβεβαιώνω ότι είμαι άνω των 18 ετών. Παρέχω τα στοιχεία επικοινωνίας μου ώστε η LE MONDE να μπορεί να με πληροφορεί σχετικά με προϊόντα και υπηρεσίες που ανταποκρίνονται σε εμένα. Γνωρίζω πως μπορώ να σταματήσω ανά πάσα στιγμή τη LE MONDE από το να επικοινωνεί μαζί μου.