Κατηγορία Σεμιναρίου: Food Professionals

τα νέα μας
7 Μαΐου, 2021 - Κατηγορία Σεμιναρίου: Food Professionals

Tomato Textures & Flavors (webinar)

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
7 Απριλίου, 2021 - Κατηγορία Σεμιναρίου: Food Professionals

Signature Dishes by Arnaud Bignon (webinar)

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
1 Απριλίου, 2021 - Κατηγορία Σεμιναρίου: Food Professionals

Γαλλική ζαχαροπλαστική. Σύγχρονες Τάσεις (webinar)

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
18 Μαρτίου, 2021 - Κατηγορία Σεμιναρίου: Food Professionals

Σύγχρονη Αιγαιοπελαγίτικη κουζίνα (webinar)

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
1 Μαρτίου, 2021 - Κατηγορία Σεμιναρίου: Food Professionals

WWF Hotel Kitchen (webinar)

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
11 Φεβρουαρίου, 2021 - Κατηγορία Σεμιναρίου: Food Professionals

Burger Τrends (webinar)

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
10 Φεβρουαρίου, 2021 - Κατηγορία Σεμιναρίου: Food Professionals

The Art of Plating (webinar)

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
- Κατηγορία Σεμιναρίου: Food Professionals

Γλυκές Τάρτες (webinar)

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
5 Φεβρουαρίου, 2021 - Κατηγορία Σεμιναρίου: Food Professionals

Άγρια Tρούφα (webinar)

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Newsletter

Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Εγγραφή», επιβεβαιώνω ότι είμαι άνω των 18 ετών. Παρέχω τα στοιχεία επικοινωνίας μου ώστε η LE MONDE να μπορεί να με πληροφορεί σχετικά με προϊόντα και υπηρεσίες που ανταποκρίνονται σε εμένα. Γνωρίζω πως μπορώ να σταματήσω ανά πάσα στιγμή τη LE MONDE από το να επικοινωνεί μαζί μου.