Κατηγορία Σεμιναρίου: Food Professionals
τα νέα μας
7 Μαΐου, 2021 - Κατηγορία Σεμιναρίου: Food Professionals
Tomato Textures & Flavors (webinar)
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ7 Απριλίου, 2021 - Κατηγορία Σεμιναρίου: Food Professionals
Signature Dishes by Arnaud Bignon (webinar)
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ1 Απριλίου, 2021 - Κατηγορία Σεμιναρίου: Food Professionals
Γαλλική ζαχαροπλαστική. Σύγχρονες Τάσεις (webinar)
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ18 Μαρτίου, 2021 - Κατηγορία Σεμιναρίου: Food Professionals
Σύγχρονη Αιγαιοπελαγίτικη κουζίνα (webinar)
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ10 Φεβρουαρίου, 2021 - Κατηγορία Σεμιναρίου: Food Professionals
The Art of Plating (webinar)
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ