Κατηγορία Σεμιναρίου: Food Professionals

τα νέα μας
16 Νοεμβρίου, 2021 - Κατηγορία Σεμιναρίου: Food Professionals

Sous vide. Βασικές αρχές

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
- Κατηγορία Σεμιναρίου: Food Professionals

Η δημιουργική κουζίνα του Αλέξανδρου Τσιοτίνη

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
- Κατηγορία Σεμιναρίου: Food Professionals

Menu 4 σταδίων

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
- Κατηγορία Σεμιναρίου: Food Professionals

Μανιτάρια

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
11 Νοεμβρίου, 2021 - Κατηγορία Σεμιναρίου: Food Professionals

Αβγά

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
- Κατηγορία Σεμιναρίου: Food Professionals

From bean to bar

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
3 Ιουνίου, 2021 - Κατηγορία Σεμιναρίου: Food Professionals

Fine Comfort Bistronomy (webinar)

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
26 Μαΐου, 2021 - Κατηγορία Σεμιναρίου: Food Professionals

Baba & Savarin (webinar)

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
14 Μαΐου, 2021 - Κατηγορία Σεμιναρίου: Food Professionals

Το μάρκετινγκ στην εστίαση (webinar)

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Newsletter

Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Εγγραφή», επιβεβαιώνω ότι είμαι άνω των 18 ετών. Παρέχω τα στοιχεία επικοινωνίας μου ώστε η LE MONDE να μπορεί να με πληροφορεί σχετικά με προϊόντα και υπηρεσίες που ανταποκρίνονται σε εμένα. Γνωρίζω πως μπορώ να σταματήσω ανά πάσα στιγμή τη LE MONDE από το να επικοινωνεί μαζί μου.