O Τάσος Μαντής, chef του βραβευμένου με αστέρι Michelin εστιατορίου HYTRA και απόφοιτος της LE MONDE, σε μια διάλεξη όπου θα αναλύσει το πώς εφαρμόζει στην πράξη τους όρους «βιωσιμότητα», «βοτανικότητα» και «εποχικότητα» μέσα από την οργάνωση, λειτουργία και γενικότερη γαστρονομική προσέγγιση και φιλοσοφία που ακολουθεί στο διακεκριμένο εστιατόριό του.
Η διάλεξη απευθύνεται αποκλειστικά σε σπουδαστές & αποφοίτους της σχολής. Eίσοδος ελεύθερη, απαραίτητη η κράτηση θέσης τηλεφωνικά στο 210 8211700 ή συμπληρώνοντας τη φόρμα παρακάτω.
Ο chef έχει αναγνωριστεί για το ταλέντο και τη δημιουργικότητά του, έχοντας περάσει από κουζίνες διακεκριμένων εστιατορίων, όπως το Hof Van Cleve στο Βέλγιο (3 αστέρια Michelin), το Geranium στην Κοπεγχάγη (3 αστέρια Michelin), το Frantzén στη Στοκχόλμη (3 αστέρια Michelin) και το Fat Duck στην Αγγλία ( 3 αστέρια Μichelin). Με τις διδαχές της αξιοζήλευτης αυτής διεθνούς πορείας, ο ίδιος επέστρεψε στην Ελλάδα για να υπηρετήσει τους αγαπημένους του όρους «βιωσιμότητα», «βοτανικότητα» και «από τη φάρμα στο τραπέζι» ανάγοντας την πλούσια πολιτιστική κληρονομιά της ελληνικής κουζίνας σε γαστρονομικό success story. Μετά από επτά χρόνια στο τιμόνι της κουζίνας του εστιατορίου Hytra, βραβευμένο με ένα αστέρι Michelin, τον βρίσκουμε σήμερα στο δικό του γαστρονομικό εστιατόριο Soil στο Παγκράτι, εμπνέοντας μια σπουδαία γαστρονομική χορογραφία.