O Arnaud Larher, MOF pâtissier – chocolatier και ο Gilles Marchal,  chef pâtissier –  chocolatier, επισκέπτονται τη LE MONDE στο πλαίσιο της εβδομάδας γαλλικής γαστρονομίας MERCI CHEF που διοργανώνεται από την Πρεσβεία της Γαλλίας στην Ελλάδα και το Γαλλικό Ινστιτούτο Ελλάδος, για να μοιραστούν με τους σπουδαστές της Σχολής όλα τα μυστικά της σύγχρονης γαλλικής ζαχαροπλαστικής.

Ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας. Οι θέσεις έχουν συμπληρωθεί.

Η διάλεξη απευθύνεται αποκλειστικά σε σπουδαστές LE MONDE. Απαραίτητη η κράτηση θέσης συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα.

 

Εισηγητής:
Arnaud Larher, MOF pâtissier – chocolatier & Gilles Marchal, chef pâtissier – chocolatier
το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί:
19/03/2025 - 14:00-15:30
Κόστος: ΔΩΡΕΑΝ
Newsletter

Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Εγγραφή», επιβεβαιώνω ότι είμαι άνω των 18 ετών. Παρέχω τα στοιχεία επικοινωνίας μου ώστε η LE MONDE να μπορεί να με πληροφορεί σχετικά με προϊόντα και υπηρεσίες που ανταποκρίνονται σε εμένα. Γνωρίζω πως μπορώ να σταματήσω ανά πάσα στιγμή τη LE MONDE από το να επικοινωνεί μαζί μου.