O Arnaud Larher, MOF pâtissier – chocolatier και ο Gilles Marchal, chef pâtissier – chocolatier, επισκέπτονται τη LE MONDE στο πλαίσιο της εβδομάδας γαλλικής γαστρονομίας MERCI CHEF που διοργανώνεται από την Πρεσβεία της Γαλλίας στην Ελλάδα και το Γαλλικό Ινστιτούτο Ελλάδος, για να μοιραστούν με τους σπουδαστές της Σχολής όλα τα μυστικά της σύγχρονης γαλλικής ζαχαροπλαστικής.
Ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας. Οι θέσεις έχουν συμπληρωθεί.
Η διάλεξη απευθύνεται αποκλειστικά σε σπουδαστές LE MONDE. Απαραίτητη η κράτηση θέσης συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα.