Τη γλυκιά διαδρομή των δέκα χρόνων διδασκαλίας της ζαχαροπλαστικής τέχνης στη σχολή LE MONDE , παρουσιάζει ο pastry chef, Χάρης Ψιλόπουλος, με συνταγές που αγαπήθηκαν τόσο από τον ίδιο όσο και από τους μαθητές του για την εξαιρετική τους γεύση και τις ιδιαίτερες τεχνικές τους.
Ειδικές τιμές για σπουδαστές & αποφοίτους LE MONDE. Απαραίτητη η κράτηση θέσης τηλεφωνικά στο 210 8211700 ή συμπληρώνοντας τη φόρμα παρακάτω.
Είναι απόφοιτος του τμήματος Τεχνικός Ζαχαροπλαστικής-Αρτοποιίας – Pastry Chef του Εκπαιδευτικού Ομίλου LE MONDE. Συνέχισε τις σπουδές του στο DCT (Ελβετία) λαμβάνοντας το Culinary Arts Diploma και κατόπιν στο University of Birmingham (Αγγλία) όπου αποφοίτησε με BA (Hons.) in Culinary Arts . Έχει εργασθεί ως Pastry Chef σε μεγάλα ξενοδοχεία και εταιρείες στην Ελλάδα και το εξωτερικό, όπως στο KFG Κout Food Group (Kuwait), στο Hotel Ermitage (Zurich), 2 Michelin star restaurant (Relais & Chateaux) και στο τμήμα Έρευνας & Ανάπτυξης Προϊόντων στο Maison Blanc (French pâtisserie-boulangerie). Τα τελευταία χρόνια διδάσκει την τέχνη της υψηλής ζαχαροπλαστικής στον Εκπαιδευτικό Όμιλο LE MONDE. Έχει συμμετάσχει στη συγγραφή των βιβλίων «ζαχαρομαγειρέματα» και «για ζαχαροπλάστες» που κυκλοφορούν από τις εκδόσεις Les Livres du Tourisme.