Κρεμώδες, πλούσιο και άκρως απολαυστικό, μπορεί να σταθεί σε ένα τραπέζι ως συνοδευτικό ή κυρίως πιάτο. Το ριζότο είναι ένα παραδοσιακό ιταλικό πιάτο, με άπειρες παραλλαγές που έρχεται να μας θυμίσει τη μαγεία της απλότητας που εκπροσωπεί η ιταλική κουζίνα. Ποια ποικιλία ρυζιού θα επιλέξουμε, πόση ώρα θα αφιερώσουμε στο ανακάτεμα και ποιος ζωμός θα αποτελέσει τη γευστική μας βάση, είναι μερικά από τα μυστικά που εξασφαλίζουν σίγουρη επιτυχία.
Ειδικές τιμές για σπουδαστές & αποφοίτους LE MONDE. Απαραίτητη η κράτηση θέσης συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα.
Ο Ηλίας Κόκκορης είναι απόφοιτος Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης του Εκπαιδευτικού Ομίλου LE MONDE. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Έχει εργασθεί σε μεγάλα εστιατόρια και ξενοδοχεία της Αθήνας όπως το Sofitel Athens Hotel, ως executive chef στο ξενοδοχείο Semiramis του ομίλου YES HOTELS. Τώρα πια δημιουργεί στο δικό του ιταλικό εστιατόριο. Διδάσκει ως καθηγητής Μαγειρικής στον Εκπαιδευτικό Όμιλο LE MONDE.