Όλα τα βήματα για την παρασκευή του δημοφιλούς comfort πιάτου της ιαπωνικής κουζίνας, σε ένα ξεχωριστό γαστρονομικό σεμινάριο. Ο chef, Νικόλας Χατζηδάκης παρουσιάζει όλες τις τεχνικές για την παρασκευή του τέλειου ζωμού, της ιδανικής βάσης και των αντίστοιχων toppings σε συνταγές ramen, εξασφαλίζοντάς μας μια αυθεντική γαστρονομική εμπειρία από τη χώρα του ανατέλλοντος ηλίου.
Ειδικές τιμές για σπουδαστές & αποφοίτους LE MONDE. Απαραίτητη η κράτηση θέσης συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα.
Είναι απόφοιτος του τμήματος Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης – Αρχιμάγειρας, Chef του Εκπαιδευτικού Ομίλου LE MONDE. Έχει κάνει πολλές εκπαιδεύσεις και σεμινάρια για το sushi στο Τόκιο, ενώ έχει κατακτήσει το Bronze Medal Certification στην ιαπωνική κουζίνα. Ένας chef υψηλών επιδόσεων με 8 χρόνια προϋπηρεσίας σε high end εστιατόρια, ανάμεσά τους το εστιατόριο Sushimou, το Kinjo Japanese & Sushi Restrobar και το βραβευμένο με 2 αστέρια Michelin εστιατόριο Koks.