Όλα τα βήματα για την παρασκευή του δημοφιλούς comfort πιάτου της ιαπωνικής κουζίνας, σε ένα ξεχωριστό γαστρονομικό σεμινάριο. Ο chef, Νικόλας Χατζηδάκης παρουσιάζει όλες τις τεχνικές για την παρασκευή του τέλειου ζωμού, της ιδανικής βάσης και των αντίστοιχων toppings σε συνταγές ramen, εξασφαλίζοντάς μας μια αυθεντική γαστρονομική εμπειρία από τη χώρα του ανατέλλοντος ηλίου.

Ειδικές τιμές για σπουδαστές & αποφοίτους LE MONDE. Απαραίτητη η κράτηση θέσης συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα.

Οι φωτογραφίες που παρουσιάζονται σε κάθε θεματική, έχουν επιλεγεί με εικαστικά κριτήρια και δεν αντιστοιχούν κατά ανάγκη στη διδακτέα ύλη, όπως αυτή θα παρουσιαστεί από τον εκάστοτε εισηγητή.
Εισηγητής:
Νίκος Χατζηδάκης
Διαβάστε το mini βιογραφικό:
X

Είναι απόφοιτος του τμήματος Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης – Αρχιμάγειρας, Chef του Εκπαιδευτικού Ομίλου LE MONDE. Έχει κάνει πολλές εκπαιδεύσεις και σεμινάρια για το sushi στο Τόκιο, ενώ έχει κατακτήσει το Bronze Medal Certification στην ιαπωνική κουζίνα. Ένας chef υψηλών επιδόσεων με 8 χρόνια προϋπηρεσίας σε high end εστιατόρια, ανάμεσά τους το εστιατόριο Sushimou, το Kinjo Japanese & Sushi Restrobar και το βραβευμένο με 2 αστέρια Michelin εστιατόριο Koks.

το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί:
4/04/2025 - 12:40-16:15
Κόστος: 60€

    ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟ:
    Σεμινάριο

    Newsletter

    Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Εγγραφή», επιβεβαιώνω ότι είμαι άνω των 18 ετών. Παρέχω τα στοιχεία επικοινωνίας μου ώστε η LE MONDE να μπορεί να με πληροφορεί σχετικά με προϊόντα και υπηρεσίες που ανταποκρίνονται σε εμένα. Γνωρίζω πως μπορώ να σταματήσω ανά πάσα στιγμή τη LE MONDE από το να επικοινωνεί μαζί μου.