Η βραβευμένη MOF Poissonnière – Écaillère, Eulalie Rus, επισκέπτεται τη LE MONDE στο πλαίσιο της εβδομάδας γαλλικής γαστρονομίας MERCI CHEF που διοργανώνεται από την Πρεσβεία της Γαλλίας στην Ελλάδα και το Γαλλικό Ινστιτούτο Ελλάδος, σε ένα masterclass με θέμα τα ψάρια. Η chef θα μοιραστεί με τους σπουδαστές της Σχολής την τεχνογνωσία της στη διαχείριση, προετοιμασία και τις διαφορετικές τεχνικές κοπής ψαριών που θα εξασφαλίσουν ένα τεχνικά άρτιο αποτέλεσμα.
Ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας. Οι θέσεις έχουν συμπληρωθεί.
Το σεμινάριο απευθύνεται αποκλειστικά σε σπουδαστές LE MONDE. Απαραίτητη η κράτηση θέσης συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα.