Η αυθεντική ιταλική pizza είναι κάτι πολύ περισσότερο από ένα απλό φαγητό, είναι παράδοση, τέχνη και δεξιοτεχνία. Από τη σωστή επιλογή αλευριού και τις τεχνικές ανοίγματος της ζύμης, μέχρι τις σάλτσες, την επιλογή των υλικών και τη μαεστρία του ψησίματος, κάθε βήμα είναι σημαντικό και η παρασκευή της είναι μια διαδικασία που απαιτεί τεχνική. Ο chef Ηλίας Κόκκορης, εξειδικευμένος στην ιταλική κουζίνα, μας παρουσιάζει όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζουμε και μας βάζει στην καρδιά της ιταλικής γαστρονομίας για να απολαμβάνουμε την πιο νόστιμη, αρωματική και αυθεντική ιταλική pizza.
Ειδικές τιμές για σπουδαστές & αποφοίτους LE MONDE. Απαραίτητη η κράτηση θέσης συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα.
Ο Ηλίας Κόκκορης είναι απόφοιτος Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης του Εκπαιδευτικού Ομίλου LE MONDE. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Έχει εργασθεί σε μεγάλα εστιατόρια και ξενοδοχεία της Αθήνας όπως το Sofitel Athens Hotel, ως executive chef στο ξενοδοχείο Semiramis του ομίλου YES HOTELS. Τώρα πια δημιουργεί στο δικό του ιταλικό εστιατόριο. Διδάσκει ως καθηγητής Μαγειρικής στον Εκπαιδευτικό Όμιλο LE MONDE.