Η αυθεντική ιταλική pizza είναι κάτι πολύ περισσότερο από ένα απλό φαγητό, είναι παράδοση, τέχνη και δεξιοτεχνία. Από τη σωστή επιλογή αλευριού και τις τεχνικές ανοίγματος της ζύμης, μέχρι τις σάλτσες, την επιλογή των υλικών και τη μαεστρία του ψησίματος, κάθε βήμα είναι σημαντικό και η παρασκευή της είναι μια διαδικασία που απαιτεί τεχνική. Ο chef Ηλίας Κόκκορης, εξειδικευμένος στην ιταλική κουζίνα, μας παρουσιάζει όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζουμε και μας βάζει στην καρδιά της ιταλικής γαστρονομίας για να απολαμβάνουμε την πιο νόστιμη, αρωματική και αυθεντική ιταλική pizza.

Ειδικές τιμές για σπουδαστές & αποφοίτους LE MONDE. Απαραίτητη η κράτηση θέσης συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα.

Οι φωτογραφίες που παρουσιάζονται σε κάθε θεματική, έχουν επιλεγεί με εικαστικά κριτήρια και δεν αντιστοιχούν κατά ανάγκη στη διδακτέα ύλη, όπως αυτή θα παρουσιαστεί από τον εκάστοτε εισηγητή.
Εισηγητής:
Ηλίας Κόκκορης
Διαβάστε το mini βιογραφικό:
X

Ο Ηλίας Κόκκορης είναι απόφοιτος Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης του Εκπαιδευτικού Ομίλου LE MONDE. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Έχει εργασθεί σε μεγάλα εστιατόρια και ξενοδοχεία της Αθήνας όπως το Sofitel Athens Hotel, ως executive chef στο ξενοδοχείο Semiramis του ομίλου YES HOTELS. Τώρα πια δημιουργεί στο δικό του ιταλικό εστιατόριο. Διδάσκει ως καθηγητής Μαγειρικής στον Εκπαιδευτικό Όμιλο LE MONDE.

το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί:
19/03/2025 - 17.25-19:55
Κόστος: 50

    ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟ:
    Σεμινάριο

    Newsletter

    Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Εγγραφή», επιβεβαιώνω ότι είμαι άνω των 18 ετών. Παρέχω τα στοιχεία επικοινωνίας μου ώστε η LE MONDE να μπορεί να με πληροφορεί σχετικά με προϊόντα και υπηρεσίες που ανταποκρίνονται σε εμένα. Γνωρίζω πως μπορώ να σταματήσω ανά πάσα στιγμή τη LE MONDE από το να επικοινωνεί μαζί μου.