Την τέχνη του αυθεντικού περουβιανού ceviche, του πιο εμβληματικού πιάτου του Περού, αναλαμβάνει να μας παρουσιάσει ο chef, Γιώργος Γογόπουλος. Από τη σωστή τεχνική κοπής και φιλεταρίσματος έως την επιλογή της τέλειας μαρινάδας και των παραδοσιακών περουβιανών συνοδευτικών, το μυστικό κρύβεται στη λεπτή ισορροπία των γεύσεων. Μια γαστρονομική εμπειρία που θα σας ταξιδέψει στην καρδιά της Λατινικής Αμερικής, σε μια χώρα που έχει χαρακτηριστεί ως ένας από τους κορυφαίους γαστρονομικούς προορισμούς, δίνοντάς σας τα εφόδια να δημιουργήσετε το δικό σας αυθεντικό ceviche.
Ειδικές τιμές για σπουδαστές & αποφοίτους LE MONDE. Απαραίτητη η κράτηση θέσης συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα.
Έχει σπουδάσει Διοίκηση Τουριστικών Επιχειρήσεων στο Τ.Ε.Ι. Θεσσαλονίκης, είναι απόφοιτος του τμήματος Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης – Αρχιμάγειρας-Chef του Εκπαιδευτικού Ομίλου LE MONDE και κάτοχος του τίτλου “Advanced Professional Programme in Culinary Arts” του προγράμματος LE MONDE-FERRANDI. Είναι καθηγητής Μαγειρικής Τέχνης στον Εκπαιδευτικό Όμιλο LE MONDE, συμμετέχει ενεργά ως εισηγητής σε κύκλους σεμιναρίων, καθώς και στα προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα του Εκπαιδευτικού Ομίλου LE MONDE. Είναι πιστοποιημένος εκπαιδευτής ενηλίκων από τον ΕΟΠΠΕΠ.
Έχει εργαστεί σε ξενοδοχεία πέντε αστέρων στην Αθήνα και τη Ρόδο (Grande Bretagne/Astir Palace-The Luxury Collection-Starwood, Hilton), εστιατόρια, πολυτελείς θαλαμηγούς, τακτικά εργάζεται κι ως ιδιωτικός σεφ. Η ενασχόλησή του στο παρελθόν, με τουριστικές και επισιτιστικές επιχειρήσεις από διοικητική και συμβουλευτική θέση, του έχει δώσει την ικανότητα να αντιλαμβάνεται και να υποστηρίζει την πλήρη λειτουργία μιας αντίστοιχης επιχείρησης. Έχει συμμετάσχει στη συγγραφή του βιβλίου «για μάγειρες» που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Les Livres du Tourisme.