Πίσω από κάθε επιτυχημένο bar, κρύβεται μια ιστορία φιλοξενίας που αξίζει να ειπωθεί. O Bαγγέλης Σπάνος, ιδιοκτήτης του jazz in jazz και ο Κωνσταντίνος Γκιώνης, bar manager, επισκέπτονται τη Σχολή LE MONDE και μοιράζονται μαζί μας hospitality stories ενός bar όπου οι νότες της jazz γίνονται σκηνικό, οι αμέτρητες ετικέτες whiskey δημιουργούν νοσταλγικές γευστικές εμπειρίες και η φιλοξενία δεν είναι υπηρεσία — αλλά τέχνη.
Ανακαλύπτουμε το success story ενός bar που καταφέρνει να ξεχωρίσει μέσα από την αυθεντική φιλοξενία που προσφέρει και τις πρακτικές customer experience που υιοθετεί, ενώ μυούμαστε στην τέχνη του storytelling πίσω από το bar, δοκιμάζοντας ένα κλασικό boulevardier cocktail.