Ζυμαρικά. Ίσως το πιο διάσημο πιάτο της ιταλικής κουζίνας. Η γαστρονομική κουλτούρα της Ιταλίας είναι άμεσα συνδεδεμένη με τη χρήση απλών και εξαιρετικής ποιότητας, πρώτων υλών. Ο chef της Academia Barilla, χρησιμοποιεί εποχικά υλικά και συνδυάζει επιλεγμένα ζυμαρικά ιταλικής προέλευσης με διαφορετικές, ιταλικές σάλτσες. Γαστρονομικές προτάσεις που φέρνουν τη γεύση της παραδοσιακής Ιταλίας, στο πιάτο μας.
To σεμινάριο απευθύνεται σε σπουδαστές LE MONDE. Eίσοδος ελεύθερη, απαραίτητη η κράτηση θέσης τηλεφωνικά στο 210 8211700 ή συμπληρώνοντας τη φόρμα παρακάτω.