Με αφορμή το «2024: Έτος Πολιτισμού και Τουρισμού Ιαπωνίας – Ελλάδας», η Πρεσβεία της Ιαπωνίας στην Ελλάδα σε συνεργασία με τη LE MONDE διοργανώνει μια εκπαιδευτική δράση με θέμα την ιαπωνική κουζίνα αποκλειστικά για τους σπουδαστές της Σχολής. Προσκεκλημένος chef, o Corporate sushi chef – Matsuhisha Europe, κ. Τόνυ Βρατσάνος, αναλαμβάνει να μας “ταξιδέψει” γαστρονομικά στην Ιαπωνία με δύο μοναδικές συνταγές!
Ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας. Οι θέσεις έχουν συμπληρωθεί.
Το σεμινάριο απευθύνεται αποκλειστικά σε σπουδαστές LE MONDE. Απαραίτητη η κράτηση θέσης συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα.