Τι είναι το συναισθηματικό φαγητό; Ποιοι παράγοντες επηρεάζουν τις διατροφικές μας συνήθειες και γενικότερα, τη σχέση μας με το φαγητό; Με ποιον τρόπο το χρώμα και η εμφάνιση ενός πιάτου συμβάλλει στην επιθυμία μας να το καταναλώσουμε; Όλες οι απαντήσεις σε μια διάλεξη που θα διερευνήσει κατά πόσο η ψυχολογία μας συνδέεται με τη διατροφική μας συμπεριφορά.
Ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας. Οι θέσεις έχουν συμπληρωθεί.
Το σεμινάριο απευθύνεται αποκλειστικά σε σπουδαστές LE MONDE. Είσοδος ελεύθερη, απαραίτητη η κράτηση θέσης συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα.
Η Μαρία Τσιρδήμου είναι Τεχνολόγος Ιατρικών Εργαστηρίων με μεταπτυχιακές σπουδές στο τμήμα Κλινικής Διαιτολόγιας του Χαροκόπειου Πανεπιστήμιου Αθηνών. Έχει εργαστεί επί σειρά ετών ως εισηγήτρια εκπαιδευτικών προγραμμάτων στον Εκπαιδευτικό Όμιλο LE MONDE, ενώ τα τελευταία χρόνια έχει ασχοληθεί ενεργά με τον τομέα του Health Coaching και της συμβουλευτικής διατροφής.