Ο chef Παύλος Σφηκάκης, χρησιμοποιώντας φρέσκα ψάρια ιχθυοκαλλιέργειας Fish from Greece – ΕΛΟΠΥ μας παρουσιάζει δημιιουργικές συνταγές «Private Dining Finger Food Επιλογές» με επιλογές από το menu του που συνδυάζουν την χρήση ολόκληρου του ψαριού, τόσο σε ωμή όσο και σε μαγειρεμένη μορφή.
Το σεμινάριο απευθύνεται αποκλειστικά σε σπουδαστές LE MONDE. Είσοδος ελεύθερη, απαραίτητη η κράτηση θέσης συμπληρώνοντας τη φόρμα παρακάτω.
Μια ιδέα που γεννήθηκε σε μια κουζίνα και περιγράφει την αγάπη του Παύλου Σφηκάκη για τη μαγειρική και τη ζαχαροπλαστική, είναι το “pepper & sugar by Pavlos Sfikakis” σε συνδυασμό με την επιθυμία του να προσφέρει στους καλεσμένους του ό,τι καλύτερο μπορεί σε κάθε περίσταση. Παράλληλα λοιπόν με τις σπουδές πάνω στην Επιστήμη Τροφίμων στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, ο Παύλος δούλεψε σε εστιατόρια και catering σε διαφορετικές θέσεις με σκοπό να αποκτήσει την μεγαλύτερη δυνατή εμπειρία πάνω σε αυτό που αγαπάει. Τη μαγειρική. Κατόπιν κατευθύνθηκε στην Βαρκελώνη και συγκεκριμένα στην Culinary Institute of Barcelona (CIB) όπου σπούδασε και εργάστηκε για ένα χρόνο. Σήμερα, η ομάδα της P&S, απαρτίζεται από επιλεγμένους συνεργάτες και έρχεται στο χώρο σας όπου ετοιμάζει για εσάς με κάθε λεπτομέρεια την εκδήλωση που επιθυμείτε, όπως την έχετε φανταστεί.