Τι είναι το έμμεσο ψήσιμο; Ποιες είναι οι σωστές θερμοκρασίες για κάθε τύπο κρέατος; Να προτιμήσουμε μαρινάδα ή καρύκευμα; Ο chef Αχιλλέας Παπαχρήστος, μοιράζεται τα μυστικά και τη γνώση του, μέσα από ένα σεμινάριο που εστιάζει σε τεχνικές και συνταγές, απαραίτητες για τους λάτρεις του grill. Γιατί αυτό που καθορίζει περισσότερο το τελικό αποτέλεσμα, είναι η σωστή τεχνική ψησίματος.
Ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας. Οι θέσεις έχουν συμπληρωθεί.
Ειδικές τιμές για σπουδαστές & αποφοίτους LE MONDE. Απαραίτητη η κράτηση θέσης συμπληρώνοντας τη φόρμα παρακάτω.