Τι είναι το έμμεσο ψήσιμο; Ποιες είναι οι σωστές θερμοκρασίες για κάθε τύπο κρέατος; Να προτιμήσουμε μαρινάδα ή καρύκευμα; Ο chef Αχιλλέας Παπαχρήστος, μοιράζεται τα μυστικά και τη γνώση του, μέσα από ένα σεμινάριο που εστιάζει σε τεχνικές και συνταγές, απαραίτητες για τους λάτρεις του grill. Γιατί αυτό που καθορίζει περισσότερο το τελικό αποτέλεσμα, είναι η σωστή τεχνική ψησίματος.

Ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας. Οι θέσεις έχουν συμπληρωθεί.

Ειδικές τιμές για σπουδαστές & αποφοίτους LE MONDE. Απαραίτητη η κράτηση θέσης συμπληρώνοντας τη φόρμα παρακάτω.

Οι φωτογραφίες που παρουσιάζονται σε κάθε θεματική, έχουν επιλεγεί με εικαστικά κριτήρια και δεν αντιστοιχούν κατά ανάγκη στη διδακτέα ύλη, όπως αυτή θα παρουσιαστεί από τον εκάστοτε εισηγητή.
Εισηγητής:
Αχιλλέας Παπαχρήστος
το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί:
1/02/2023 - 17:30-20:00
Κόστος: 60€
Newsletter

Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Εγγραφή», επιβεβαιώνω ότι είμαι άνω των 18 ετών. Παρέχω τα στοιχεία επικοινωνίας μου ώστε η LE MONDE να μπορεί να με πληροφορεί σχετικά με προϊόντα και υπηρεσίες που ανταποκρίνονται σε εμένα. Γνωρίζω πως μπορώ να σταματήσω ανά πάσα στιγμή τη LE MONDE από το να επικοινωνεί μαζί μου.