Ο pastry chef, Κωνσταντίνος Χολέβας, επεξηγεί όλα τα στάδια παραγωγής του αυθεντικού ιταλικού gelato, αναλύοντας και παρουσιάζοντας τη σωστή δομή, υφή και γεύση. Σε ένα διήμερο masterclass, oι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να εξοικειωθούν με όλες τις βασικές κατηγορίες gelato, τις ποιοτικές πρώτες ύλες, τις αυθεντικές ιταλικές τεχνικές με τη χρήση σύγχρονου εξοπλισμού που εξασφαλίζουν το αυθεντικό αποτέλεσμα που όλοι αναζητούν. Διαφορετικοί τρόποι σερβιρίσματος και πρωτότυποι συνδυασμοί, για άριστα γευστικά αποτελέσματα που αναδεικνύουν την αυθεντικότητα της κλασικής ιταλικής γεύσης.
Πρώτη μέρα: Πέμπτη 27/03/2025, 13:35-17:15
Δεύτερη μέρα: Παρασκευή 28/03/2025, 13:35-17:15
Ειδικές τιμές για σπουδαστές & αποφοίτους LE MONDE. Απαραίτητη η κράτηση θέσης και για τις δύο μέρες, συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα.
Έχει αποφοιτήσει από τη Σχολή Τουριστικών Επαγγελμάτων Αναβύσσου. Έχει παρακολουθήσει επιμορφωτικά σεμινάρια στην Ελλάδα και το εξωτερικό, École Ferrandi, École LENOTRE (Γαλλία), Hotel Intercontinental (Αυστρία). Έχει εργασθεί ως Pastry Chef σε μεγάλες εταιρείες, ζαχαροπλαστεία και ξενοδοχεία, όπως το Athenaum Intercontinental Hotel, Sofitel Athens Hotel. Έχει συμμετάσχει σε παγκόσμια πρωταθλήματα και εγχώριους διαγωνισμούς ζαχαροπλαστικής με αρκετές διακρίσεις. Τα τελευταία χρόνια είναι καθηγητής ζαχαροπλαστικής στον Εκπαιδευτικό Όμιλο LE MONDE και υπεύθυνος των ζαχαροπλαστικών τμημάτων, ενώ παράλληλα είναι σύμβουλος ζαχαροπλαστικής σε γνωστά ζαχαροπλαστεία και εστιατόρια. Έχει συμμετάσχει στη συγγραφή των βιβλίων «ζαχαρομαγειρέματα» και «για ζαχαροπλάστες» που κυκλοφορούν από τις εκδόσεις Les Livres du Tourisme.