Ο βραβευμένος chef και απόφοιτος της LE MONDE, Παναγιώτης Γιακαλής, εμπνέεται από τον πλούτο της ελληνικής θάλασσας και δημιουργεί αυθεντικά μεσογειακά και ελληνικά πιάτα. Τεχνικές και μέθοδοι διαχείρισης της πρώτης ύλης, ώστε να αξιοποιούμε το ψάρι from head to tail!
Ειδικές τιμές για σπουδαστές & αποφοίτους LE MONDE. Απαραίτητη η κράτηση θέσης συμπληρώνοντας τη φόρμα παρακάτω.
Ξεκίνησε τη σταδιοδρομία του στο εστιατόριο Σπονδή για περίπου 6 χρόνια, δουλεύοντας με τους chef Jerome Serres και Arnaud Bignon, ενώ ανέλαβε τη θέση του chef για πρώτη φορά στο ξενοδοχείο Cavo Tagoο στη Μύκονο από το 2010 έως και το 2011. Συνέχισε, αναλαμβάνοντας τα ηνία της κουζίνας του εστιατορίου Ammos του Sani Βeach Hotel και από το 2012 έως σήμερα, βρίσκεται στη θέση του Executive Chef στο ξενοδοχείο The Μargi στη Bουλιαγμένη, έχοντας υπό την εποπτεία του τα εστιατόρια Malabar και Patio όπου φετος κέρδισε και ένα αστέρι Michelin. Υπό την επίβλεψή του έχει και το εστιατόριο Krabo αλλά και το εστιατόριο Ακτή,ιδιοκτησίας των αδελφών Γιάγκο και Θοδωρή Αγιοστρατίτη. Το εστιατόριο Malabar έχει βραβευτεί 7 φορές από τον έγκυρο οδηγό του fnl με ένα αστέρι και μια φορά από το Αθηνόραμα με βραβείο ελληνικής κουζίνας. Τo εστιατόριο Patio, εκτός απο το αστέρι Michelin, έχει βραβευτεί 7 φορές με 2 αστέρια από τον οδηγό fnl και 7 φορές με χρυσό σκούφο από το Αθηνόραμα, τα τελευταία έξι χρόνια.