Η γαστρονομία είναι αναπόσπαστο κομμάτι του τουρισμού, όπως είναι και το κρασί αναπόσπαστο κομμάτι της εμπειρίας του πελάτη στον επισιτισμό. Ο κ. Γιώργος Φλούδας, οινολόγος και ιδιοκτήτης της εταιρείας Trinity Wines, θα μας εξηγήσει πώς μπορούμε να εξελιχθούμε επαγγελματικά στον οινικό τομέα καθώς και ποιες γνώσεις και προσόντα χρειάζονται για να το πετύχουμε.
Το σεμινάριο απευθύνεται αποκλειστικά σε σπουδαστές LE MONDE.
Είσοδος ελεύθερη, απαραίτητη η κράτηση θέσης συμπληρώνοντας τη φόρμα παρακάτω.
Οινολόγος και κάτοχος του Diploma WSET, ο Γιώργος Φλούδας είναι επίσης υποψήφιος Master sommelier και ιδιοκτήτης και Wine Director της εταιρείας Trinity Wines που εισάγει και διανέμει οίνους και αποστάγματα σε όλη την Ελλάδα. Έχει σπουδάσει οινολογία στην Ελλάδα και την Γαλλία. Έχει εργαστεί ως sommelier και wine director σε μεγάλη ξενοδοχειακή μονάδα και έχει βραβευτεί 2 φορές ως Καλύτερος Έλληνας Οινοχόος. Έχει επίσης περάσει από το Κτήμα Χατζημιχάλη ως sales support και ανάπτυξη αγορών, την εταιρεία Άμβυξ ως διευθυντής του τμημάτος Οίνου, όπως και από τον Εκπαιδευτικό Όμιλο LE MONDE ως εισηγητής στο πρόγραμμα επαγγελματικής εξειδίκευσης Sommelier.