Είναι τα παραδοσιακά γλυκά που αγαπάμε! Τα γλυκά, των οποίων η γεύση απογειώνεται όταν το σιρόπι μπαίνει στην κορυφή. O pastry chef Joseph Azzam, με καταγωγή από το Λίβανο και εμπειρία 30 ετών, δημιουργεί γλυκά της Ανατολής, και μας αποκαλύπτει μυστικά για τέλειο ψήσιμο και σιρόπιασμα για γλυκές δημιουργίες που προσφέρουν μοναδικές γευστικές εμπειρίες.

 

 

Ειδικές τιμές για σπουδαστές & αποφοίτους LE MONDE. Απαραίτητη η κράτηση θέσης συμπληρώνοντας τη φόρμα παρακάτω.

Οι φωτογραφίες που παρουσιάζονται σε κάθε θεματική, έχουν επιλεγεί με εικαστικά κριτήρια και δεν αντιστοιχούν κατά ανάγκη στη διδακτέα ύλη, όπως αυτή θα παρουσιαστεί από τον εκάστοτε εισηγητή.
Εισηγητής:
Joseph Azzam
Διαβάστε το mini βιογραφικό:
X

O Joseph Azzam είναι καταξιωμένος ζαχαροπλάστης με καταγωγή από τον Λίβανο και πάνω από 30 χρόνια εμπειρίας στον τομέα της ζαχαροπλαστικής. Ειδικεύεται στην Ανατολίτικη ζαχαροπλαστική, με ιδιαίτερη δεξιότητα στην παρασκευή χειροποίητου φύλλου Βηρυτού και στην παραγωγή αυθεντικών σιροπιαστών γλυκών. Διατηρεί το δικό του ζαχαροπλαστείο στην Αθήνα, ενώ δεν σταματά να δημιουργεί συνταγές που συνδυάζουν παραδοσιακές τεχνικές και σύγχρονες τάσεις. Στα σεμινάρια του εστιάζει όχι μόνο στη συνταγή αλλά και σε όλες εκείνες τις τεχνικές και τα μυστικά που κάνουν αυτά τα γλυκά μοναδικά. Γεγονός που τον καθιστά  έναν από τους κορυφαίους εκπροσώπους αυτής της παράδοσης στην Ελλάδα.

 

 

το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί:
11/12/2024 - 16:30-19:05
Κόστος: 60€

    ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟ:
    Σεμινάριο

    Newsletter

    Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Εγγραφή», επιβεβαιώνω ότι είμαι άνω των 18 ετών. Παρέχω τα στοιχεία επικοινωνίας μου ώστε η LE MONDE να μπορεί να με πληροφορεί σχετικά με προϊόντα και υπηρεσίες που ανταποκρίνονται σε εμένα. Γνωρίζω πως μπορώ να σταματήσω ανά πάσα στιγμή τη LE MONDE από το να επικοινωνεί μαζί μου.