Συναρπάζουν τους φίλους του κρασιού με τη δροσιστική και την ισορροπημένη τους γεύση. Με μεγάλη ποικιλία σε απόχρωση, αρωματική ένταση και γευστική πολυπλοκότητα, κάνουν αισθητή την παρουσία τους, καθώς αποτελούν επιλογή τόσο by the glass όσο και ως συνοδοί σε κυρίως πιάτα. Δοκιμάζουμε αντιπροσωπευτικά ροζέ κρασιά από διάφορες αμπελουργικές ζώνες της Ελλάδας και απολαμβάνουμε την κομψότητα και τον μινιμαλισμό τους.
Ειδικές τιμές για σπουδαστές & αποφοίτους LE MONDE. Απαραίτητη η κράτηση θέσης συμπληρώνοντας τη φόρμα παρακάτω.
Απόφοιτος του τμήματος Χημείας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης με ειδικότητα στη Βιοχημεία και την Οινολογία καθώς και κάτοχος του τίτλου Sommelier-Οινοχόος του Εκπαιδευτικού Ομίλου LE MONDE.
Έχει εργαστεί ως υπεύθυνη διαφήμισης στο Wine Plus Magazine και στην εταιρεία Wine Plus, στη Θεσσαλονίκη, καθώς και ως Χημικός σε διαγνωστικά εργαστήρια. Σήμερα διδάσκει Οινολογία, Τροφογνωσία και Υγιεινή Τροφίμων στον Εκπαιδευτικό Όμιλο LE MONDE, ενώ παράλληλα αρθογραφεί στο site Wine Plus και είναι εξωτερικός συνεργάτης στο Κτήμα Αρβανιτίδη.