Με ένα μεγάλο φάσμα χρωμάτων μεταξύ κόκκινου και λευκού, τα ροζέ κρασιά αποδεικνύουν ότι είναι κρασιά με χαρακτήρα, πολυπλοκότητα και μέλλον. Μαθαίνουμε πώς παράγεται ένα ροζέ κρασί και περιηγούμαστε στα κορυφαία ροζέ του ελληνικού αμπελώνα, αφήνοντας τα φινετσάτα και αριστοκρατικά τους αρώματα να μας σαγηνεύσουν σε μια συναρπαστική γευσιγνωστική εμπειρία.
Ειδικές τιμές για σπουδαστές & αποφοίτους LE MONDE. Απαραίτητη η κράτηση θέσης συμπληρώνοντας τη φόρμα παρακάτω.
Απόφοιτος του τμήματος Χημείας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης με ειδικότητα στη Βιοχημεία και την Οινολογία καθώς και κάτοχος του τίτλου Sommelier-Οινοχόος του Εκπαιδευτικού Ομίλου LE MONDE.
Έχει εργαστεί ως υπεύθυνη διαφήμισης στο Wine Plus Magazine και στην εταιρεία Wine Plus, στη Θεσσαλονίκη, καθώς και ως Χημικός σε διαγνωστικά εργαστήρια. Σήμερα διδάσκει Οινολογία, Τροφογνωσία και Υγιεινή Τροφίμων στον Εκπαιδευτικό Όμιλο LE MONDE, ενώ παράλληλα αρθογραφεί στο site Wine Plus και είναι εξωτερικός συνεργάτης στο Κτήμα Αρβανιτίδη.