Πρόκειται για τη βασίλισσα των κρεμών καθώς αποτελεί την πιο κλασική και βασική κρέμα στη ζαχαροπλαστική. Η απλότητά της, σε συνδυασμό με την
πλούσια γεύση της, την καθιστά αγαπημένη επιλογή. Ο pastry chef, Χάρης Ψιλόπουλος, μας παρουσιάζει τους διαφορετικούς τύπους και τις παραλλαγές της.
Σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας. Οι θέσεις έχουν συμπληρωθεί.
Είναι απόφοιτος του τμήματος Τεχνικός Ζαχαροπλαστικής-Αρτοποιίας – Pastry Chef του Εκπαιδευτικού Ομίλου LE MONDE. Συνέχισε τις σπουδές του στο DCT (Ελβετία) λαμβάνοντας το Culinary Arts Diploma και κατόπιν στο University of Birmingham (Αγγλία) όπου αποφοίτησε με BA (Hons.) in Culinary Arts . Έχει εργασθεί ως Pastry Chef σε μεγάλα ξενοδοχεία και εταιρείες στην Ελλάδα και το εξωτερικό, όπως στο KFG Κout Food Group (Kuwait), στο Hotel Ermitage (Zurich), 2 Michelin star restaurant (Relais & Chateaux) και στο τμήμα Έρευνας & Ανάπτυξης Προϊόντων στο Maison Blanc (French pâtisserie-boulangerie). Τα τελευταία χρόνια διδάσκει την τέχνη της υψηλής ζαχαροπλαστικής στον Εκπαιδευτικό Όμιλο LE MONDE. Έχει συμμετάσχει στη συγγραφή των βιβλίων «ζαχαρομαγειρέματα» και «για ζαχαροπλάστες» που κυκλοφορούν από τις εκδόσεις Les Livres du Tourisme.