Η σωστή προετοιμασία και διαχείριση της πρώτης ύλης πριν το μαγείρεμα, είναι απαραίτητη. Ο master του είδους, chef Αχιλλέας Παπαχρήστος, παρουσιάζει συνταγές με βασικά αλλά και έθνικ υλικά που θα αναβαθμίσουν τη γεύση, το άρωμα και την υφή στο κρέας, το ψάρι ή τα πουλερικά μας! Τεχνικές όπως η εμβάπτιση, η έγχυση αλλά και το vacuum, συνδυάζονται με τον κατάλληλο τρόπο μαγειρέματος, προσφέροντας τη μέγιστη γαστριμαργική απόλαυση μιας fine dining εμπειρίας.
Ειδικές τιμές για σπουδαστές & αποφοίτους LE MONDE. Απαραίτητη η κράτηση θέσης συμπληρώνοντας τη φόρμα παρακάτω.