Η ωραιότερη εποχή του χρόνου, είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με λαχταριστά γλυκά. Ο διακεκριμένος chef pâtissier Δημήτρης Χρονόπουλος, δημιουργεί ευφάνταστα επιδόρπια με γιορτινή διάθεση, ιδιαίτερες γεύσεις και μοναδική εμφάνιση. Απολαμβάνουμε τις δημιουργίες του και υποδεχόμαστε γλυκά τη νέα χρονιά!
Ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας. Οι θέσεις έχουν συμπληρωθεί.
Ειδικές τιμές για σπουδαστές & αποφοίτους LE MONDE. Απαραίτητη η κράτηση θέσης συμπληρώνοντας τη φόρμα παρακάτω.
Ο Δημήτρης Χρονόπουλος μετράει σχεδόν 30 χρόνια στον χώρο της ζαχαροπλαστικής. Από τη φύση του ανήσυχο και δημιουργικό πνεύμα, κατάφερε να αποτυπώσει την καλλιτεχνική του τάση στις γλυκές αμαρτίες που δελεάζουν τους πάντες. Με εκπαιδεύσεις σε εστιατόρια με αστέρια Michelin στη Γαλλία, o Δημήτρης Χρονόπουλος δεν είναι τυχαίο που έχει συνεργαστεί με τα εστιατόρια που έχουν καταφέρει να λάβουν το ποθητό αστέρι όπως το Βαρούλκο, η Σπονδή και το Vardis. Από το 2007 είναι τεχνικός σύμβουλος της εταιρίας Valhrona στην Ελλάδα και έπειτα στην Ευρώπη και τη Μέση Ανατολή, μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες ζαχαροπλαστικής στον κόσμο. Επιπλέον, η δραστηριότητα του ως Σύμβουλος επιχειρήσεων σε θέματα οργάνωσης του χώρου της ζαχαροπλαστικής και της δημιουργίας tailor made μενού, τον έχει οδηγήσει να συνεργάζεται με τα καλύτερα εστιατόρια εντός, αλλά και εκτός Ελλάδος. Πάθος του, όμως αποτελεί η διδασκαλία, αφού έχει πραγματοποιήσει αναρίθμητα σεμινάρια και workshops ανά τον κόσμο προσπαθώντας να μεταλαμπαδεύσει το πάθος του για γλυκές δημιουργίες και σε τρίτους.