Ένα σεμινάριο αφιερωμένο στα gâteaux de voyage. Ζουμερά κέικ, με λεπτή και φίνα γεύση που μπορούμε να απολαύσουμε στο γραφείο ή στην εκδρομή, έχουν την τιμητική τους. Ο pastry chef Δημήτρης Χρονόπουλος, μας κάνει συνοδοιπόρους σε ένα απολαυστικό ταξίδι στον όμορφο κόσμο της ζαχαροπλαστικής.
Ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας. Οι θέσεις έχουν συμπληρωθεί.
Το σεμινάριο απευθύνεται αποκλειστικά σε σπουδαστές LE MONDE. Είσοδος ελεύθερη, απαραίτητη η κράτηση θέσης συμπληρώνοντας τη φόρμα παρακάτω.
Ο Δημήτρης Χρονόπουλος μετράει σχεδόν 30 χρόνια στον χώρο της ζαχαροπλαστικής. Από τη φύση του ανήσυχο και δημιουργικό πνεύμα, κατάφερε να αποτυπώσει την καλλιτεχνική του τάση στις γλυκές αμαρτίες που δελεάζουν τους πάντες. Με εκπαιδεύσεις σε εστιατόρια με αστέρια Michelin στη Γαλλία, o Δημήτρης Χρονόπουλος δεν είναι τυχαίο που έχει συνεργαστεί με τα εστιατόρια που έχουν καταφέρει να λάβουν το ποθητό αστέρι όπως το Βαρούλκο, η Σπονδή και το Vardis. Από το 2007 είναι τεχνικός σύμβουλος της εταιρίας Valhrona στην Ελλάδα και έπειτα στην Ευρώπη και τη Μέση Ανατολή, μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες ζαχαροπλαστικής στον κόσμο. Επιπλέον, η δραστηριότητα του ως Σύμβουλος επιχειρήσεων σε θέματα οργάνωσης του χώρου της ζαχαροπλαστικής και της δημιουργίας tailor made μενού, τον έχει οδηγήσει να συνεργάζεται με τα καλύτερα εστιατόρια εντός, αλλά και εκτός Ελλάδος. Πάθος του, όμως αποτελεί η διδασκαλία, αφού έχει πραγματοποιήσει αναρίθμητα σεμινάρια και workshops ανά τον κόσμο προσπαθώντας να μεταλαμπαδεύσει το πάθος του για γλυκές δημιουργίες και σε τρίτους.