Μαθήματα ιταλικής πίτσας παραδίδει ο μετρ του είδους, chef Ηλίας Κόκκορης. Το ζυμάρι αποτελεί το σήμα κατατεθέν, ενώ οι πρώτες ύλες της ιταλικής γαστρονομίας συνδυάζονται σε συνταγές που αναδεικνύουν την premium γεύση και την υψηλή τους ποιότητα. H γνώση και η τεχνική συνωμοτούν για μια αξέχαστη γευστική εμπειρία.
Ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας. Οι θέσεις έχουν συμπληρωθεί.
Ειδικές τιμές για σπουδαστές & αποφοίτους LE MONDE. Απαραίτητη η κράτηση θέσης συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα.
Ο Ηλίας Κόκκορης είναι απόφοιτος Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης του Εκπαιδευτικού Ομίλου LE MONDE. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Έχει εργασθεί σε μεγάλα εστιατόρια και ξενοδοχεία της Αθήνας όπως το Sofitel Athens Hotel, ως executive chef στο ξενοδοχείο Semiramis του ομίλου YES HOTELS. Τώρα πια δημιουργεί στο δικό του ιταλικό εστιατόριο. Διδάσκει ως καθηγητής Μαγειρικής στον Εκπαιδευτικό Όμιλο LE MONDE.