Η chef Δήμητρα Παναγιωτοπούλου αναλαμβάνει μέσα από τέσσερις νόστιμες συνταγές να μας ταξιδέψει στην Ιαπωνία, την Ινδονησία, την Κίνα και το Μεξικό, χρησιμοποιώντας ψάρια ελληνικής ιχθυοκαλλιέργειας Fish from Greece – ΕΛΟΠΥ (αποστολή της είναι να υποστηρίξει την παραγωγή και τις πωλήσεις των προϊόντων των Μελών της και να εδραιώσει την ηγετική θέση της ιχθυοκαλλιέργειας στην ελληνική και διεθνή αγορά).
Το σεμινάριο απευθύνεται αποκλειστικά σε σπουδαστές LE MONDE. Είσοδος ελεύθερη, απαραίτητη η κράτηση θέσης συμπληρώνοντας τη φόρμα παρακάτω.
Η Δήμητρα Παναγιωτοπούλου είναι Executive Chef, απόφοιτος της σχολής CCA στο San Francisco των ΗΠΑ. Πτυχιούχος ζαχαροπλαστικής της σχολής Academy of Culinary Arts of London, έχει εργαστεί σε μεγάλα ξενοδοχεία και εστιατόρια τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Εργάζεται ως εκπαιδεύτρια σε επαγγελματική σχολή μαγειρικής στην Αθήνα και ως βασική εισηγήτρια σε σεμινάρια Μαγειρικής και Ζαχαροπλαστικής στην Ελλάδα και το εξωτερικό.