Ποια είναι τα μέρη του αρνιού και ποιοι είναι οι σωστοί τρόποι μαγειρέματος για κάθε κομμάτι; Ποιες είναι οι κατάλληλες κοπές; Η γνώση της ανατομίας του κρέατος που καταναλώνουμε είναι πολύ σημαντική για την καλύτερη αξιοποίηση καθενός από τα κομμάτια του. Συμβουλές και χρήσιμες υποδείξεις, από τον meat master, chef Αχιλλέα Παπαχρήστο.
Ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας. Οι θέσεις έχουν συμπληρωθεί.
Το σεμινάριο απευθύνεται αποκλειστικά σε σπουδαστές LE MONDE. Απαραίτητη η κράτηση θέσης συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα.