Μαθαίνουμε να διακρίνουμε τα επιμέρους κομμάτια του μέσα από μια ζωντανή παρουσίαση των τρόπων και των τεχνικών κοπής. Παράλληλα, περιγράφουμε τα ποιοτικά του χαρακτηριστικά αλλά και τις ιδιότητες του, συστήνοντας τον καταλληλότερο τρόπο μαγειρέματος. Σήμερα, ακονίζουμε τα μαχαίρια μας για το χοιρινό!
Ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας. Οι θέσεις έχουν συμπληρωθεί.
Το σεμινάριο απευθύνεται αποκλειστικά σε σπουδαστές LE MONDE. Είσοδος ελεύθερη, απαραίτητη η κράτηση θέσης συμπληρώνοντας τη φόρμα παρακάτω.