H διάσημη νεοϋορκέζικη συνταγή πρωταγωνιστεί σε αυτό το σεμινάριο. Ο εισηγητής μας μοιράζεται μαζί μας συμβουλές και τεχνικές για τέλεια cheeesecakes καθώς και απολαυστικές δημιουργικές παραλλαγές που θα ικανοποιήσουν και τους πιο απαιτητικούς λάτρεις του αγαπημένου γλυκού.
Ειδικές τιμές για σπουδαστές & αποφοίτους LE MONDE. Απαραίτητη η κράτηση θέσης συμπληρώνοντας τη φόρμα παρακάτω.
Είναι απόφοιτος του τμήματος Τεχνικός Αρτοποιίας-Ζαχαροπλαστικής – Pastry Chef και του προγράμματος Μετεκπαίδευσης στη Ζαχαροπλαστική, Europastry Chef, του Εκπαιδευτικού Ομίλου LE MONDE. Επιπρόσθετα, έχει ολοκληρώσει πρόγραμμα εκπαίδευσης στην Pastry Academy by Amaury Guichon. Έχει παρακολουθήσει μια πλειάδα σεμιναρίων γύρω από τη ζαχαροπλαστική, το dessert styling και τη σοκολάτα, ενώ το 2022 κέρδισε την 1η θέση ως Best Mediterranean Pastry Chef στον διαγωνισμό Pastry Chef Mediterranean Chef’s Competition. Έχει εργαστεί ως Head Pastry Chef και Executive Pastry Chef σε πολλά ζαχαροπλαστεία και ξενοδοχεία, ενώ σήμερα διδάσκει και μεταλαμπαδεύει τις γνώσεις του ως Καθηγητής στον Εκπαιδευτικό Όμιλο LE MONDE, έχοντας ως όραμα να αφήσει το δικό του ζαχαροπλαστικό αποτύπωμα στον χώρο.