Πόσα και ποια είδη αλεύρων έχουμε; Πώς χρησιμοποιούνται; Ποια είναι τα βασικά χαρακτηριστικά για αλμυρές και γλυκές ζύμες και ποιος ο τρόπος παρασκευής τους; Ο chef Βασίλης Πορής θα μας δώσει απαντήσεις σε όλες τις απορίες σχετικά με το αλεύρι και τις ζύμες, ώστε να επιτυγχάνουμε το μέγιστο αποτέλεσμα στις παρασκευές μας.
Έχει αποφοιτήσει από το τμήμα Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης – Αρχιμάγειρας και το μεταπτυχιακό πρόγραμμα EuroChef, του Εκπαιδευτικού Ομίλου LE MONDE. Επίσης, είναι απόφοιτος της ελβετικής σχολής DCT στο τμήμα μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής. Έχει εργαστεί σε εστιατόρια και ξενοδοχεία σε Ελλάδα και εξωτερικό. Έχει παρακολουθήσει πληθώρα επαγγελματικών σεμιναρίων στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Είναι καθηγητής Μαγειρικής Τέχνης στον Εκπαιδευτικό Όμιλο LE MONDE και εισηγητής επαγγελματικών σεμιναρίων μαγειρικής. Έχει εργαστεί ως executive chef στο εστιατόριο ΔΙΟΝΥΣΟΣ-ΖΟΝΑΡΣ ενώ τώρα είναι executive chef στο Aegeon Hotel. Έχει συμμετάσχει στη συγγραφή του βιβλίου «για μάγειρες» που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Les Livres du Tourisme.