Γνωρίστε τις πλέον σύγχρονες τεχνικές και εξελίξτε τις γαστρονομικές σας γνώσεις, παρακολουθώντας συνταγές του προγράμματος μετεκπαίδευσης Advanced Professional Programme in Culinary Arts που διακρίθηκαν για τη γευστική και την αισθητική τους καινοτομία. Το πρόγραμμα πραγματοποιείται κάθε χρόνο από τη σχολή LE MONDE και τη γαλλική σχολή FERRANDI-Paris.
Προτεραιότητα συμμετοχής θα δοθεί σε δευτεροετείς σπουδαστές & απόφοιτους μαγειρικής τέχνης.
Είσοδος ελεύθερη, απαραίτητη η κράτηση θέσης συμπληρώνοντας τη φόρμα παρακάτω.
Αποφοίτησε από τη Σχολή Τουριστικών Επαγγελμάτων της Κέρκυρας. Συνέχισε τις σπουδές του ως υπότροφος στην École Supérieure de Cuisine Française Ferrandi (E.S.C.F. Ferrandi) στο Παρίσι. Έχει εργασθεί σε μεγάλα ξενοδοχεία στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Έχει διακριθεί σε ελληνικούς και διεθνείς διαγωνισμούς γαστρονομίας, τόσο ως διαγωνιζόμενος, όσο και ως προπονητής των ομάδων της LE MONDE. Έχει διδάξει στην Κρατική Σχολή Τουριστικών Επαγγελμάτων, ενώ τα τελευταία χρόνια διδάσκει την τέχνη της μαγειρικής στον Εκπαιδευτικό Όμιλο LE MONDE. Επίσης, έχει συμμετάσχει στην παρουσίαση σειράς εκπομπών μαγειρικής στην κρατική τηλεόραση, στη συγγραφή συνταγών και άρθρων σε περιοδικά γαστρονομίας και ασχολείται συστηματικά με το food styling – editing.
Έχει συμμετάσχει στη συγγραφή των βιβλίων «Μαγειρεύοντας α’ & β’», «Ελληνική Μαγειρική Παράδοση», «Οι Διάσημες Συνταγές του Κόσμου», «μαγειρεύουμε, η δημιουργία», έχει επιμεληθεί την ελληνική έκδοση των βιβλίων του Michel Roux «τα αβγά» και «ζύμες, αλμυρές & γλυκές», καθώς επίσης έχει συμμετάσχει στην επιμέλεια της ελληνικής έκδοσης του βιβλίου του Pierre Hermé «ph 10 ζαχαροπλαστική pierre hermé», τα οποία κυκλοφορούν από τις εκδόσεις Les Livres du Tourisme.