Σεμινάρια

Κατηγορίες Σεμιναρίων

FP Food Professionals
Για νέους επαγγελματίες
M Masterclasses
Επαγγελματικά σεμινάρια αιχμής
FF Food Friends
Για τους φίλους της μαγειρικής
W Workshops
Hands-on training
WF Wine Friends
Για τους φίλους του κρασιού
HL Hospitality Lectures
Για ξενοδόχους & στελέχη του τουρισμού

Ημερολόγιο Σεμιναρίων

Left Μάρτιος 2025 Right
Δε
Τρ
Τε
Πε
Πα
Κυ
24
25
26
27
28
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Δείτε παρακάτω τα αναλυτικά προγράμματα σεμιναρίων:

Gelato Artigianale

M Master Class
Έναρξη Σεμιναρίου:
27 Μαρτίου 2025
ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ

Άλευρα & ζύμες

FP Food Professionals
Έναρξη Σεμιναρίου:
27 Μαρτίου 2025
ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ

Ζυμαρικά, φρέσκια πάστα, νιόκι

FP Food Professionals
Έναρξη Σεμιναρίου:
01 Απριλίου 2025
ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ

Κτήμα Μανωλεσάκη- Γευσιγνωσία Οίνου

WF Wine Friends
Έναρξη Σεμιναρίου:
02 Απριλίου 2025
ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ

Peruvian ceviches

FP Food Professionals
Έναρξη Σεμιναρίου:
02 Απριλίου 2025
ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ

Τάρτες

FP Food Professionals
Έναρξη Σεμιναρίου:
03 Απριλίου 2025
ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Newsletter

Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Εγγραφή», επιβεβαιώνω ότι είμαι άνω των 18 ετών. Παρέχω τα στοιχεία επικοινωνίας μου ώστε η LE MONDE να μπορεί να με πληροφορεί σχετικά με προϊόντα και υπηρεσίες που ανταποκρίνονται σε εμένα. Γνωρίζω πως μπορώ να σταματήσω ανά πάσα στιγμή τη LE MONDE από το να επικοινωνεί μαζί μου.