Η διδακτική μεθοδολογία που ακολουθείται δημιουργεί τους νέους chefs που συνδυάζουν γαστρονομικές, παραγωγικές και οργανωτικές ικανότητες, απαραίτητες σε κάθε είδος επισιτιστικής επιχείρησης. Ένα πραγματικά γαστρονομικό πρόγραμμα για όλους όσοι θέλουν να εξελιχθούν και να ξεχωρίσουν στις επαγγελματικές κουζίνες.
Οι νέοι chefs διδάσκονται σε βάθος την ελληνική μαγειρική παράδοση και τη διεθνή κουζίνα ώστε να μπορούν να δώσουν το γαστρονομικό στίγμα του εστιατορίου στο οποίο εργάζονται, συντελώντας στην ανάδειξη της ελληνικής κουζίνας στη διεθνή γαστρονομική σκηνή.
Σε καθημερινή βάση πραγματοποιούνται σεμινάρια από ειδικούς και κορυφαίους chefs από την Ελλάδα και το εξωτερικό, ενώ οργανώνονται και εκπαιδευτικές επισκέψεις σε εστιατόρια, ξενοδοχεία και catering.
Άμεση και εξασφαλισμένη διασύνδεση με τις σπουδαιότερες ξενοδοχειακές και επισιτιστικές επιχειρήσεις της Ελλάδας και του εξωτερικού. Το γραφείο επαγγελματικής σταδιοδρομίας αναλαμβάνει με τη λήξη των σπουδών την τοποθέτηση των αποφοίτων σε επιχειρήσεις για το ξεκίνημα της επαγγελματικής τους καριέρας.
Άμεση επαγγελματική αποκατάσταση με δυνατότητες εξέλιξης
Εξαιρετικές αμοιβές και κοινωνική αναγνώριση
Σταθερά αυξανόμενη και αμείωτη ζήτηση για ικανούς επαγγελματίες
Καθημερινή έκφραση δημιουργικότητας
Απεριόριστες δυνατότητες για επιτυχημένη καριέρα
Δυνατότητα δημιουργίας ατομικής επιχείρησης
Η φοίτηση είναι διετής
(4 ακαδημαϊκά εξάμηνα + 1 εξάμηνο πρακτικής άσκησης)
και ξεκινά κάθε Οκτώβριο & Φεβρουάριο.