Το πρόγραμμα διεξάγεται εργαστηριακά και δίνει τη δυνατότητα στους συμμετέχοντες να αναπτύξουν περαιτέρω τις επαγγελματικές τους γνώσεις, να βελτιώσουν τις δεξιότητές τους και να λειτουργήσουν με πιο αποτελεσματικό και αποδοτικό τρόπο σε περιβάλλον οργανωμένου ζαχαροπλαστείου.
Μέσα από ένα ευρύ φάσμα συνταγών της κλασικής και διεθνούς ζαχαροπλαστικής, οι συμμετέχοντες καταφέρνουν να αναβαθμίσουν τις ζαχαροπλαστικές τους τεχνικές, να τελειοποιήσουν το dessert styling των γλυκών τους και να δημιουργήσουν αρμονικά και ισορροπημένα γλυκά για όλες τις περιστάσεις.
όλους όσοι διαθέτουν εμπειρία επαγγελματικου εργαστηρίου ζαχαροπλαστικής, έχουν ολοκληρώσει κύκλους σπουδών/μαθημάτων ζαχαροπλαστικής καθώς και
στους απόφοιτους του προγράμματος επαγγελματικής ζαχαροπλαστικής Basic Pastry Chef Course.