Το πρόγραμμα διεξάγεται εργαστηριακά και δίνει τη δυνατότητα στους συμμετέχοντες να αναπτύξουν περαιτέρω τις επαγγελματικές τους γνώσεις, να βελτιώσουν τις δεξιότητές τους και να λειτουργήσουν με πιο αποτελεσματικό και αποδοτικό τρόπο σε περιβάλλον οργανωμένης κουζίνας.
Μέσα από ένα ευρύ φάσμα συνταγών της κλασικής και διεθνούς γαστρονομίας, οι συμμετέχοντες καταφέρνουν να βελτιώσουν τις μαγειρικές τους τεχνικές, να εξοικειωθούν στις νέες τεχνολογίες κουζίνας, να τελειοποιήσουν το food styling των πιάτων τους και να δημιουργήσουν αρμονικά και ισορροπημένα πιάτα για όλες τις περιστάσεις.
όλους όσοι διαθέτουν εμπειρία επαγγελματικής κουζίνας, έχουν ολοκληρώσει κύκλους σπουδών/μαθημάτων μαγειρικής καθώς και
στους απόφοιτους του προγράμματος επαγγελματικής μαγειρικής Basic Chef Course.